miercuri, 25 septembrie 2013

Distincţii:

2013 – Diploma pentru disciplină profesională, perseverenţă, obiectivitate, simţul înalt al datoriei şi cu prilejul Zilei Bibliotecarului.



2010 – Diplomă de Exelenţă în cadrul Concursului Naţional „Cel mai bun Bibliotecar al Anului 2010” ediţia a XX-a. Pentru merite notorii în activitatea informaţional-bibliotecară, promovarea imaginei Bibliotecarului şi Bibliotecii în comunitate.




2010 – Diploma Bibliotecii Ştiinţifice a Universităţii de Stat „Alecu Russo” deţinătoare a PREMIULUI SPECIAL pentru DESIGN în cadrul Concursului naţional Cele mai reuşite lucrări ale anului în domeniul biblioteconomiei şi ştiinţelor informării, ediţia a XX-a, 2010, pentru lucrarea Carte cu autograf şi dedicaţii, autori: L.Mihaluţa, E.Cristian, N.Costiucenco, designer – S. Ciobanu.
2010 – Diploma se decernează Dnei Elena Cristian - Cel mai bun bibliotecar al anului 2010 în Biblioteca Şttiinţifică.
2010 - Diploma Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova Pentru contribuţii esenţiale la procesul de instruire şi cercetare, promovarea imaginii bibliotecii şi cu ocazia celei de-a 65 aniversare de la fondare.
2008 - Diploma Ministerul Culturii şi Turismului al RM pentru activitate rodnică, contribuţie substanţială în dezvoltarea şi promovarea bibliotecii.
2007 - Diploma de excelenţă cu prilejul Zilei Bibliotecarului pentru performanţe profesionale şi contribuţii remarcabile în susţinerea activităţii ABRM.
2006 - Diplomă de excelenţă ABRM cu prilejul Zilie Bibliotecarului 2006, pentru rezultate remarcabile în activitatea profesională prim abnegaţie şi atitudine creativă în munca de bibliotecar
2005 - Diploma Universităţii pentru înalt profesionalism, pasiune, perseverenţă, consecvenţă şi calitate în activitatea bibliotecară în legătură cu aniversarea a 60 de ani a Bibliotecii Ştiinţifice

2003-2004 - Diploma Universităţii şi a Bibliotecii pentru profesionalism, receptivitate la nou, abnegaţie şi corectitudine, simţ de răspundere, perseverenţă, disciplină şi fidelitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu